Våra byggtjänster

Harlestedts Bygg och Entreprenad är redo att möta alla dina entreprenadbehov. Vare sig du är på jakt efter enklare tips eller behöver ett erfaret proffs som kan ta sig an ett större projekt så har vi kompetensen och erfarenheten som krävs för att garantera goda resultat. Bläddra igenom tjänsterna vi erbjuder här nedan, och hör av dig redan idag för ett kostnadsförslag.

Renovering

Skräddarsytt efter dina önskemål

Harlestedts erbjuder ett komplett utbud av byggtjänster och renoveringsalternativ, från köksrenovering till badrumsrenovering. Från designprocess till slutprodukt kan du lita på att Harlesteds har dig täckt.

Nybyggnation

Överkomliga priser och hög kvalitet

Om du har en stram budget men samtidigt vill ha professionella resultat, oroa dig inte – vi har överkomliga priser och kommer aldrig att kompromissa med kvaliteten. Börja planera ditt perfekta hem nu med Harlesteds!

Kaminmontering

Fokus på kund och kvalitet

Behöver du en ny kamin för att värma upp ditt hem? Harlestedts är specialiserade på en mängd olika märken och modeller. Vi har över 25 års erfarenhet inom värmebranschen, så vi är angelägna om att ge dig bästa möjliga service.

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig. Fyller du i vårt kontaktformulär återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontakta oss