Harlestedts bygg och entreprenad

Sedan vi grundades 2000 har vi legat i framkant i branschen med de senaste produkterna och teknikerna, och har erbjudit ett brett utbud av tjänster för att möta våra kunders behov. Vi erbjuder proffessionell projektledning och arbetsledning till konkurrenskraftiga priser. Ring oss idag för en gratis konsultation.

Om oss

Harlestedts är ett erfaret och energiskt team av byggare som har levererat kvalitetsrenoveringar, nybyggnation och kamininstallationer i över 20 år.

Vad kan Harlestedts göra för mig?
På Harlestedts är vi stolta över att kunna ta på oss alla jobb - stora som små. Vi renoverar ett helt hus eller så fixar vi bara en ny kamin. Oavsett vad du behöver så har vi det täckt.

Vi kommer inte att sätta någon press på dig eller din familj
Vi vet hur överväldigande det kan vara att konstant övervaka ditt projekt, men vi är här för att se till att processen blir så enkel och smidig som möjligt. Vi förstår att byggnadsarbeten kan vara påfrestande för familjer, så vi ser till att kommunicera i god tid hur mycket arbete som kommer att göras vid varje given tidpunkt. Genom väl utförd planering underlättar vi både för oss själva och dig som kund.